ESTETIČAN IZGLED

  • Рубрика записиKorisni tekstovi

INFRACRVENI TEPLOCERAMIC TCM-RA RADIJATORI I
METALNI RADIJATORI SW-RE, HYBRYD SWH-RE KORISTE SE KAO OSNOVNO ILI DODATNO GRIJANJE. KERAMIČKI I
METALNI PANELI MOGU DA SE KORISTE U PROSTORIJAMA SVIH VRSTA

STANOVI

ESTETIČAN IZGLED

POMOĆNE PROSTORIJE

ESTETIČAN IZGLED

INDUSTRIJSKI OBJEKTI

ESTETIČAN IZGLED

KUĆE

ESTETIČAN IZGLED

KANCELARIJE

ESTETIČAN IZGLED

DJEČJI VRTIĆI

ESTETIČAN IZGLED

ŠKOLE

ESTETIČAN IZGLED

Grijanje vikendica.

Pomoću regulatora namjestite minimalnu temperaturu vazduha za period kad vas nema u kući, kao i uključivanje Teploceramic radijatora na najjači stepen zagrijavanja nekoliko sati prije vašeg dolaska. U kući će biti toplo i komotno, uz minimalnu ukupnu količinu sati rada i minimalnu potrošnju električne energije.

Grijanje stanova.

Kvadratni i pravougaoni električni Teploceramic radijatori debljine 15 mm su odlično rješenje za manje stanove zbog toga što ne zauzimaju mnogo mjesta.  Za veće sobe takođe postoje keramički paneli veće snage. Teploceramic paneli su nezamenjivi za kupatilski prostor, jer ne zauzimaju mnogo mjesta, a nisu osjetljivi na direktne mlazeve vode.

Kompleksna rješenja za stambene zgrade.

Investitori već odustaju od glomaznih i skupih kotlova i neisplativih konvektorskih radijatora. Koriste keramičke Teploceramic panele kao gotovo rješenje za zagrijavanje kuće. Cijena opreme za kuću se sastoji od cijene samih panela, cijene priključnih vodova i regulatora. Montaža grijanja se odvija u dva-tri koraka: namjestite instalacije za keramičke panele, montirajte radijatore i termostat u svakoj sobi. Termostat (regulator) kontroliše temperaturu mikroklime i štedi električnu energiju.

Grijanje radnih prostorija.

Za kancelarije, restorane, salone za koje su utvrđene veće tarife za električnu energiju u grijanje nego za stambene zgrade, korišćenje Teploceramic radijatora se itekako isplati. Grijanje može da se uključi automatski, uz pomoć programatora par sati prije dolaska zaposlenih na posao, i automatski se isključi po završetku radnog dana. Spoljašnji izgled električnih radijatora takođe igra veoma važnu ulogu. Paneli, zahvaljujući svojoj boji mermera i debljini, odlično se uklapaju u enterijer, ne ometajući stil u dizajnu.

Grijanje socijalnih objekata:

dječjih vrtića, škola, bolnica. Osim uštede električne energije, za navedene ustanove su veoma bitne bezbjednost i ekološka prihvatljivost grijanja. Teploceramic TC i TCM radijatori su napravljeni od prirodnih materijala. Prednja strana je izrađena od keramičkog granita (presovanog prirodnog granita koji se sastoji od mješavine gline, pijeska i drugih primjesa). Grijač je zatvorenog tipa, bez prodora vazduha. Obezbjeđuje komotnu toplotu, bez isušivanja vazduha i neprijatnih mirisa. Svi Teploceramic radijatori rade po principu zagrijavanja pomoću dugih talasa koji su bezbjedni po zdravlje, ne izazivaju zagrijavanje organa i tkiva ljudskog organizma. Električni keramički TCM paneli su opremljeni zaštitom od djece. Postoji mogućnost kontrolisanja stepena zagrijavanja površine Teploceramic panela pomoću dodatnog regulatora temperature.

Grijanje prostorija nestandardnih dimenzija.

Infracrveni keramički Teploceramic paneli se koriste za grijanje prostorija u crkvama i katedralama, tamo gdje su visoki plafoni. Samo infracrveni radijatori su u stanju obezbjediti toplotu za ljude u takvim prostorijama. Za takve objekte sa visokim plafonima je veoma važno pravilno izračunati potrebnu količinu radijatora, na osnovu zapremine prostorije.

Закрыть меню